Шофьорите във Монтана продължават да наглеят и да спират по

...
Шофьорите във Монтана продължават да наглеят и да спират по
Коментари Харесай

Безобразие! Шофьор затапи пешеходна пътека в Монтана и отиде да си пазарува

Шофьорите във Монтана не престават да наглеят и да стопират по все по-безумен метод по улиците на града, видя организация BulNews. Възмутен жител снима следващото безхаберно паркиране и разгласява фотография за наставление на наглеца в обществените мрежи.
На фотографията се вижда по какъв начин водач на джип е спрял навръх пешеходната пътека на бул. „ Генерал Арнолди “ против хипермаркет Т-макс в града. Монтанчанинът по подобен метод е паркирал колата си, че пречи освен на пешеходците, само че и на другите водачи.
„ Автомобилът заставам паркиран там дълго време. Тия хора си стопират, където си желаят и не зачитат никакви правила. Не знам по какъв начин не им писна и няма ли закони за тях. Полицаите пък всички са за очен обзор, тъй като очевидно не виждат това безсрамие “, разяснява гневният монтанчанин.
Това е не е първият, нито последният водач, който паркира по този начин на тази пешеходна пътека, макар натовареността на трафика по улицата. Изглежда някои хора не се тормозят от наказванията и глобите, които се планува законът за сходен тип нарушавания, допълват възмутени поданици на Монтана.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР