Шофьорите, на които в почивните дни предстои пътуване, е необходимо

...
Шофьорите, на които в почивните дни предстои пътуване, е необходимо
Коментари Харесай

АПИ: Шофьорите да карат внимателно през уикенда

Шофьорите, на които в почивните дни следва пътешестване, е належащо да карат деликатно и със скорост, съобразена с метеорологичните условия, предизвестяват от Агенция " Пътна инфраструктура " (АПИ).

Пътните настилки и оборудванията ще се обработват превантивно по отношение на предстоящите превалявания, внезапното намаляване на температурите и заплахата от заледявания и поледици.

Националният институт по метеорология и хидрология дефинира за на следващия ден жълт код за рисково време над цялата страна. Очаква се мощен вятър и превалявания от дъжд, които ще минават в сняг.

Агенция „ Пътна инфраструктура “ моли водачите на тежкотоварни транспортни средства и на леки коли да карат рационално, спазвайки отдалеченост и да не подхващат изпреварване на снегопочистващата техника. Блокирането на придвижването от коли, които не са с подобаващи гуми, затруднява работата на снегопочистващата техника и попречва пътуването на всички останали водачи, напомнят от АПИ.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР