Шофьорите да направят справка в сайта на Агенция Пътна инфраструктура,

...
Шофьорите да направят справка в сайта на Агенция Пътна инфраструктура,
Коментари Харесай

Голямото пътуване за празниците започва

Шофьорите да създадат информация в уеб страницата на Агенция " Пътна инфраструктура ", с цел да се осведомят за настоящите поправки. Това посъветва инсп. Петър Соколов от Пътна полиция във връзка предстоящото огромно пътешестване за идните празнични дни.

Той уточни, че усложнения в придвижването се чакат точно в секторите, където не престават строително-ремонтните действия, и прикани водачите да проявят самообладание и да извършват напътствията от контролните органи.

Създадена е организация за облекчение на трафика. От през днешния ден се вкарва възбрана за придвижване на тежкотоварни коли от 16 до 20 часа, а в последния почивен ден, 23 септември, възбраната е в действие от 14 до 20 часа. Забраната ще бъде по всички автомагистрали и на всички сектори от републиканската пътна мрежа, само че няма да важи за тежкотоварните коли със специфичен режим на придвижване.

Очаква се при огромното пътешестване трафикът да бъде усложнен и по ГКПП-тата, където също се правят ремонтни действия.

Инсп. Соколов заяви, че рано тази заран е имало и леко ПТП в региона на " Владая ", заради което е бил основан обходен маршрут. Към момента придвижването в сектора е нормализирано, а полицията е обезопасила мястото.

От Пътна полиция припомнят, че ще наблюдават за превишена скорост, алкохол, опиати и неправоспособни водачи. Цялата налична техника е изведена на пътя. Ще се ревизират и пътническите рейсове за документи и сложени защитни колани. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР