Шофьори в Пловдив зареждат гориво от бензиностанция на Веселин Марешки

...
Шофьори в Пловдив зареждат гориво от бензиностанция на Веселин Марешки
Коментари Харесай

Шофьори зареждат гориво от бензиностанция на Марешки за символични суми в знак на протест |

Шофьори в Пловдив зареждат гориво от бензиностанция на Веселин Марешки за алегорични суми в символ на митинг против водача на " Воля ". 

Протестът е предизвикан от поддръжката за плана за нова конституция на ГЕРБ и признанието на Марешки, че е подписал документа, без да го е чел.

" Това е един алегоричен акт против индивида, който продаде българската конституция. Искаме да му помогнем, защото разбрахме, че е на загуба от плажа " Кабакум " и по тази причина алегорично дойдохме тук, с цел да заредим за 13 ст. и да може най-малко от бензиностанциите да е на облага ", изясни пред бТВ Стойчо Андреев, един от протестиращите. 

На митинга има полиция и представители на частна охранителна компания.

Преди два дни беше проведен митинг против варненския фармацевтично-бензинджийски предприемач и политик, откакто поддържа ръководещите за плана за нова конституция, импортиран от ГЕРБ. 

Тогава Марешки изясни, че е подписал, без да е чел какво се предлага.

" Не съм го чел и няма да го чета, това нищо не значи ", добави той. Обяснението му - не било значимо, тъй като не настоящето, а Велико национално заседание щяло да гласоподава новия главен закон.

Малко по-късно на 58-ия ден от антиправителствените митинги, Николай Хаджигенов от " Отровното трио " прикани хората да не купуват нищо от Марешки, както и да не зареждат от бензиностанциите му. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР