Шофьори, станали свидетели на действията на пътния джигит, опитали да

...
Шофьори, станали свидетели на действията на пътния джигит, опитали да
Коментари Харесай

Съвсем Откачиха! Джигит Кара Като Луд На Влизане В София, Размахва Пистолет На Ужасените Шофьори!

Шофьори, станали очевидци на дейностите на пътния джигит, пробвали да беседват с него, когато алена светлина на светофар го спряла на кръстовище. Тогава рисковият водач размахал револвер с думите, че бил служител на реда и останалите му пречели...

Ето по какъв начин показа случая във фейсбук Димитър Бояджиев.

Днес, 17.09.17 година, към 16:30 ч. на автомагистралата в региона на Ихтиман посока София автомобил изпреварва отдясно колата зад мен.Виждайки, че ще продължи отдясно да изпреварва и мен оставам в лявата лента.В момента в който се изравнява с мен стартира да навлиза преднамерено в лявата лента изтласквайки ме до мантинелата.

Автомобилът продължава да изпреварва и притиска и колите пред мен.Продължих да се движа по колата и снимах номера на лидера и по какъв начин изпреварва в спешната лента.

На влизане в София светофарът на Цариградско и Горубляне блокира лидера в колоната.

Слизам да го запитам за какво заплашва живота на фамилията ми и другите пасажери. Зад мен идва още една жертва на безразсъдното му шофиране, татко возещ фамилията си.

В момента в който започнахме да викаме на лидера за какво засича хората по пътя си той вади револвер и слиза от автомобила. След което афишира, че е служител на реда и ни засичал тъй като не сме му създали път.

По казусът е подаден сигнал към 8-мо районно.

Моля в случай че има и други застрашени от безразсъдното шофиране на този „ водач ” да не се бавят а да подадат тъжба в 8-мо районно и да свалим този субект от автомобила. Моля споделяйте тъй като гласността е единственият механизъм работещ в тази страна, моли Димитър Бояджиев.

(Публикуваме поста с незначителна редакторска интервенция - б.р.)
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР