Шофьори се обръщат по таван заради маркировка и опасна мантинела.

...
Шофьори се обръщат по таван заради маркировка и опасна мантинела.
Коментари Харесай

Водачи се обръщат по таван заради маркировка и опасна мантинела

Шофьори се обръщат по таван поради маркировка и рискова мантинела. Такива " каскади " не са необичайност на столичния бул. " Никола Мушанов " при отклонението за болница " Надежда ". Там булевардът ненадейно се стеснява. Хоризонтална маркировка свършва в бетонна мантинела, скосена като трамплин.

Заради това, че преградното оборудване не е обозначено със знак, постоянно живеещите в региона стават очевидци на гледки с обърнати коли.

Един от хората, които са претърпели подобен случай, е артистът Васил Кожухаров. Той кара към 100 метра на две гуми. И за малко да влезе в намиращата се наоколо бензиностанция. " Имахме две благоприятни условия - да се пързаляме на десните порти на джипа, или да се търкаляме през бензиностанцията. Спаси ни това, че аз инстинктивно отвърнах колата и тя си " стъпи " на гумите. Но откъснатото ляво колело ни завлече и се пързаляхме чак до след бензиностанцията ", изясни артистът пред Нова тв.

" Спазвам разпоредбите. В мъгла единственият ориентир е линията. А тя ме води в бетона ", описа още той.

" Многократно обезопасяваме тази скосена колона. Може би ще предложа на " Транспортна инфраструктура " гъбките на бул. " Константин Величков " да бъдат най-малко до светофара, с цел да може хората от по-рано да схващат, че се трансформира линията на придвижването на пътя ", сподели кметът на " Красна поляна " Иван Чакъров.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР