Шофьори отнасят по две скоби за неправилно паркиране вместо една.

...
Шофьори отнасят по две скоби за неправилно паркиране вместо една.
Коментари Харесай

Законът застига всеки! Известен роден актьор си изпати жестоко, служител го подведе и го одруса свирепо!

Шофьори отнасят по две скоби за погрешно паркиране вместо една. За това алармират от ден на ден водачи в обществената мрежа. Първи в известната група " Забелязано в София " на 9 януари се оплакал Христо Стойков. Той е разгласил фотография на лекия си автомобил " Мерцедес ", който е отнесъл двойно наказване за погрешно паркиране, написа " Телеграф ". От обявата излиза наяве, че лидерът е оставил колата си в центъра на столицата, само че е пропуснал да заплати за паркиране в зона. Първо му е била сложена една скоба, а след няколко часа - втора. Причината за двойното наказване е, че нарушителят по този начин и не се е появил след първата глоба.

" Ако до 19 часа към момента не се бе обадил да заплати санкциите си, автомобилът му щеше да бъде вдигнат с паяк " прецизираха от Центъра за градска подвижност.

В мнения под обявата и друго водачи споделят, че им се е случвало същото нещо и са отнасяли по две скоби за погрешно паркиране. Сред пострадалите е и актьорът Дарин Ангелов. В неговия случай обаче автомубилът му е бил заскобен два пъти в границите на час.

Ангелов паркирал колата си в 12,30 часа на бул. " Мадрид " и изпратил SMS, само че неверен - сбъркал една писмен знак. Затова получил и скоба. Дарин си платил за разсеяността, махнали му я, служителят му сложил розово листче на автомобила и му споделил, в случай че има работа, да си я свърши.

След 30 минути обаче, като се връща при колата си, актьорът вижда, че има втора скоба. Оказва се, че няма право да остане на същото място, даже и откакто си е платил санкцията. Става ясно, че нищо не може да освободи колата на Дарин с изключение на още 31 лв..
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР