Шофьори на автомобили демонстрират изключителна наглост в Перник.Безхаберие и наглост

...
Шофьори на автомобили демонстрират изключителна наглост в Перник.Безхаберие и наглост
Коментари Харесай

Има ли паяк в Перник, който да премахва автомобили в нарушение - явно не

Шофьори на коли показват изключителна безочливост в Перник.

Безхаберие и безочливост царува в града на миньорите - водачите там паркират безумно в непосредствена непосредственост до Знак " Спирането и паркирането е неразрешено ". За нарушаването алармира Милан Чолаков, който в обществената мрежа Facebook написа, че в Перник няма паяк, който да отстрани въпросните коли в нарушавания, а няма и полиция, която да следи за спазването на реда. Ние бихме отбелязали обаче, че това не се случва единствено в Перник.

Милан Чолаков е водач на инкасо автомобил и често перничани сипели обиди против него и сътрудниците му, че минавали през площава в града. 

" Искам да ви покажа, за какво сме принудени да минаваме през площада! ", написа той и прикачва фотография, на която виждаме няколко автомобила в нарушаване.

Улица " Брегалница ", която води до банката и площада, е нон стоп запушена с коли в случай, че там на съответните места има сложени пътни знаци, обозначаващи възбрана за прекъсване и паркиране, това споделя мъжът.

" С оглед на спецификата на нашата работа и персоналната сигурност на всеки един от нас, сме принудени и ние да нарушаваме закона.
Та когато обвинявате и ни снимате идващия път, снимайте и обвинявайте и тези паркирали по улица " Брегалница "! ", прибавя още Милан Чолаков.

" Ако автомобил ви пречи, може да извикате полиция, само че не и да се качвате на плочките с буса! ", написа в мненията Биляна, а Милен й отговора със следното: " Полицията първо не идва и второ - не може да реалокира колите, които са запушили улицата. Инкасото не може да стои с часове на улицата и да чака притежателите на колите да дойдат когато им е кеф да си реалокират колите. А в случай че инкасото не пристигна, вие несъмнено ще се първите писнали, че в банкомата няма пари. Щом общината и полицията няма цели да обезпечи пътна сигурност, всички се нагаждаме съгласно обстановката. Много е тъпо да го напиша, не се гордея с това, само че това е действителността. "
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР