Шофьори на автобуси и тролеи, както и ватмани, ще информират

...
Шофьори на автобуси и тролеи, както и ватмани, ще информират
Коментари Харесай

Шофьори и ватмани срещу хулиганите за дербито

Шофьори на рейсове и тролеи, както и ватмани, ще осведомят Министерство на вътрешните работи за хулигански прояви преди мача сред „ Левски “ и ЦСКА. Това разгласи заместник-директорът на Столична дирекция на вътрешните работи Антон Златанов.

Той уточни, че полицията ще е на крайник из цяла София, в това число и в крайните квартали, както и спирките на градския превоз. Особено засилено полицейско наличие ще има в центъра на столицата, както и към стадион „Васил Левски“.

Златанов разкри, че шествия на почитателите няма да има. Имало е среща в Столична дирекция на вътрешните работи с фенклубовете на двата тима, както с представители на клубовете и Столична Община.

„Няма да позволяваме блокиране на уличното придвижване, почитателите да вървят по тротоарите“, приканиха от полицията.

От Столична дирекция на вътрешните работи разкриха, че не разрешават скриването на лицата на почитателите с шалове и маски.
Освен това към този момент 21 души са със забрани да посещават мача. Ако въпреки всичко някои от тези лица наруши възбраната, влиза в пандиза за година или отива на пробация.

Стадион „ Васил Левски “ отваря в 11:00 часа. След края на мача ще има още веднъж специфична организация. Феновете на победилия отбор ще бъдат арестувани 30 минути, с цел да може другите последователи да изоставен безвредно територията към националния стадион. При еднакъв – ще бъде забавена агитката на ЦСКА.

Снимка: СПОРТАЛ
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР