Шофьори коментираха, че на това място постоянно има пешеходци, които

...
Шофьори коментираха, че на това място постоянно има пешеходци, които
Коментари Харесай

Почерпен пешеходец в Русе се хвърли върху автомобил в движение

Шофьори разясниха, че на това място непрекъснато има пешеходци, които прескачат мантинелата, с цел да пресекат булеварда, вместо да употребяват намиращия се малко по-нататък надлез.

Пиян пешеходец стана причина за пътно-транспортно произшествие на бул. “България “ в Русе. Инцидентът е станал през вчерашния ден към 17 часа, когато мъжът е тръгнал да пресича на неразрешено място.

Той е прескочил мантинелата и безусловно е връхлетял върху идващия лек автомобил. За благополучие лидерът на колата е понижил, когато е видял, че в разграничителната линия има човек, само че е нямало по какъв начин да реагира на появяването му на платното. При стълкновението, което е било леко, пешеходецът е строшил страничното огледало на автомобила, предава rusemedia.com.

На място е бил изпратен екип на полицията, както и пътни служители на реда, които да създадат проби за алкохол. Пробата на пешеходеца с дрегер е посочила над 2,30 промила. Той е получил аркада на челото от удара в огледалото, само че е бил закаран в болница за обзор за всеки случай. Заради случая придвижването по бул. “България “ бе затруднено във вечерните часове.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР