Шофьорът, причинил зверското меле късно снощи в София, има над

...
Шофьорът, причинил зверското меле късно снощи в София, има над
Коментари Харесай

Бивш футболист е шофьорът, причинил мелето в София! Има на 50 нарушения

Шофьорът, предизвикал зверското меле късно нощес в София, има над 50 нарушавания. Свидетелството му за ръководство е швейцарско и е отнето. Виновният лидер към този момент е открит и се търси, защото е избягал след случая. Шофирал е с извънредно висока скорост.

По информация на Министерство на вътрешните работи водачът е 35-годишният Георги Семерджиев, който е някогашен футболист на " Левски ", има престъпни регистрации.

Както съобщихме, при тежката злополука починаха две млади девойки - на 22 и 26 години, те са били на тротоара. Инцидентът е станал малко след 23 часа на кръстовището на " Черни връх " при хотел " Хемус " автомобил се движел с огромна скорост и блъснал таксиметрова кола, след което се блъснал в асансьора на метростанцията. От мощния удар автомобилът се разцепил.

" Водачът на лекия автомобил е минал на червен светофар и е блъснал завиващия на ляво от бул. „ Черни връх “ по „ Арсеналска “ таксиметров автомобил. По данни на очевидци е карал с доста висока скорост. Знаем кой е лидерът. Той е с голям брой нарушавания - над 50 наказателни постановления. Същият управлявал автомобила с подправени номера. Той е със софийска регистрация, а сега на удара - с немска. В колата са открити сигнална синя лампа и стоп полицейска палка. Автомобилът се води на фирма”, изясни комисар Тенчо Тенев.



В автомобила са били двама души – водачът и пасажер, които са избягали.

В колата също по този начин са открити предмети, които не са възможни според закона, а точно два броя сини лампи, един брой стоп палки. Движел се и с подправени номера. Колата е със софийска регистрация, само че с немски номера, посочи комисар Тенев.

Юлиян, очевидец на злополуката на " Черни връх " в столицата, изясни пред Нова тв, че ударът се чул като бомба. „ Беше необикновен тропот. Видях разцепения автомобил. Всяка вечер тук има гонки, ускорявания на коли. Всекидневно едно и също”, сподели той.

Пътният специалист Диана Русинова акцентира, че липсват национална политика и съответни дейности от страна на страната, които да спрат сходни водачи, с толкоз нарушавания, да се движат по пътищата.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР