Шофьорът, причинил тежката катастрофа на Околовръстното шосе в София в

...
Шофьорът, причинил тежката катастрофа на Околовръстното шосе в София в
Коментари Харесай

Подробности за дрогирания шофьор-убиец от Околовръстното, имал ли е полицейски чадър?

" Шофьорът, предизвикал тежката злополука на Околовръстното шосе в София в нощта против неделя, е бил под въздействие на опиати и алкохол. Това демонстрират кръвните проби на 39-годишния Димитър Любенов На място водачът е отказал да бъде тестван с дрегер, по тази причина са му взети кръвни проби. По принцип кокаинът, който е и най-скъпата дрога, се разгражда от организма за няколко часа. Това значи, че 39-годишният Димитър Любенов е приел опиата малко преди злополуката ". 

Тези детайлности разкри на брифинг представителят на основния прокурор Сийка Милева.

" 1,73 промила алкохол в кръвта и наличие на кокаин. Водачът си е разрешил да кара колата си в това положение. Това е доста тъпо и за следващ път сме очевидци на тези своеволия. За страдание ние сме водеща страна по тези тежки закононарушения и катастрофи. Трябва да се правят спомагателни огледи за повишение на качеството на следствието по рекомендация на основния прокурор. Например да се оглежда повторно мястото на инцидента, пътната настилка и така нататък Единствено посредством взаимоотношение можем да се оправим с този проблем ", сподели още Милева.

" Колегите от Софийска градска прокуратура проверяват деликатно и старателно случая, и скоро ще има резултати дали случаят е провокиран съзнателно.По досъдебното произвеждане се проверява още с каква скорост се е движил Любенов ", добави тя.

В момента се разпитват очевидци и се открива какво е правил Любенов преди злополуката.

Милева съобщи, че не ѝ е известно в автомобила да са открити огромни суми пари или наркотични субстанции, само че сподели, че това е мотив да се направи спомагателен оглед на автомобила.

Към момента не е открит полицейски чадър, отговори на въпрос тя.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР