Шофьорът на турския автобус Камен Филипов, който на 28-ми февруари

...
Шофьорът на турския автобус Камен Филипов, който на 28-ми февруари
Коментари Харесай

Камен, убил Ванча Байлова и Тодор Тодоров, чу решението на съда и рухна ВИДЕО

Шофьорът на турския рейс Камен Филипов, който на 28-ми февруари аргументи гибелта на Ванча Байлова и Тодор Тодоров бе пратен в ареста. Това постанови преди малко състав на Бургаският апелативен съд, написа "Флагман ".

Магистратите от въззивната инстанция трансформираха мярката за неотклонение, наложена от Бургаския областен съд на Филипов отреди седмица - домакински арест и му постановиха най-тежката процесуална мярка - задържане под стража.

Основният претекст бе показаната информация от прокурор Йордан Дичев, която показваше, че Филипов е провокирал в последните 9 години 4 произшествия, има общо 24 акта и фишове за пътни нарушавания.

След като чу определението на правосъдния състав, управляван от Пламен Синков, Камен Филипов се срина. Белезниците му бяха закопчани още в правосъдната зала, а той само съумя да съобщи движимостите си на собствен непосредствен.

По време на днешното съвещание, 35-годишният мъж от Добрич трепереше.

Опита се да даде пояснение, само че заекваше, ридаеше и съвсем нищо не му се разбираше. Дори неговият юрист - Веселина Василева не съумя да го успокои.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР