Шофьорът на камион, който удари кола на НСО от кортежа

...
Шофьорът на камион, който удари кола на НСО от кортежа
Коментари Харесай

Шофьорът, ударил кола на НСО от кортежа на Радев, е бил пиян 

Шофьорът на камион, който удари кола на НСО от кортежа на президента Румен Радев, е бил пийнал. Районната прокуратура в Пловдив следи следствието за случая от с кола на НСО. При ръководство на моторно транспортно средство са нарушени разпоредбите за придвижване по Закона за придвижване по пътищата и по несъобразителност е породена междинна телесна щета на пасажер в автомобил на НСО, оповестяват от обвиняването.

Разследването се води за закононарушение по член 343 алинея 1 писмен знак „ Б “ от Наказателния кодекс. Проверка на DarikNews.bg в Наказателния кодекс установи, че въпросният член гласи: Който ръководи моторно транспортно средство с централизация на алкохол в кръвта си над 1,2 на хиляда, открито по надлежния ред, се санкционира с отнемане от независимост от една до три години и с санкция от двеста до хиляда лв.. 
До момента е осъществен оглед на местопрестъпление, разпитват се очевидци за определяне на фактическата конюнктура. 

Припомнчме, че двама чиновници на Националната работа за защита пострадаха, откакто бяха ударени от тежкотоварен автомобил, навлязъл в насрещното платно.

Инцидентът се е случил към 10.00 часа през днешния ден при влизане в Пловдив. Автомобилът е бил от част от кортежа, пренасящ президента Румен Радев към Пловдив. 

„ Автомобилът на НСО, който се движеше преди мен, претърпя пътно-транспортно произшествие. Изкочи камион насреща при преизпреварване и автомобилът катастрофира в него. Пострада лекарят на моя екип, който взехме незабавно в моята кола и беше откаран в болница в Пловдив. Има фрактура на лакътна става. Още едно момче получи пострадвания “, уточни Радев и прикани за внимание на пътя.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР