Шофьорът на Ивайло Борисов-Ториното - Мартин Марков, който е обвинен

...
Шофьорът на Ивайло Борисов-Ториното - Мартин Марков, който е обвинен
Коментари Харесай

Смразяващото досие на шофьора на Ториното! Марто Ключаря чете Библията и готви похищение!

Шофьорът на Ивайло Борисов-Ториното - Мартин Марков, който е упрекнат в съучастничество към отвличането на сина на предприемача Тони Златков - Адриан, е прочут в незаконния свят като Марто Ключаря, написа в. " Телеграф ", представен от Блиц.

Освен че е приключил духовната семинария в София, той се е квалифицирал и като занаятчия ключар. Жителите на Горубляне описват, че аверът на Ториното бил непостижим по ключалките на коли.

Можел да отключи какъвто автомобил пожелае даже за по-малко от 60 секунди. От профила му в обществената мрежа излиза наяве, че е познавач на марковите напитки, използва основно водка и уиски, пуши пури и обича да чете Библията.

Из жилището му на всички места има икони. Негови близки настояват, че е обичал да върви на черква и да се моли, когато не е зает с работата си за Ториното. 

Мартин отговарял за законния бизнес, направлявал депото за боклуци " Искър " в квартал " Димитър Миленков ", където камионите на Ториното изнасяли инертни материали от огромни строителни обекти в столицата. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР