Шофьорът на буса, който катастрофира днес на магистрала Тракия, е

...
Шофьорът на буса, който катастрофира днес на магистрала Тракия, е
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ: Вижте каква е причината за касапницата на магистрала "Тракия"

Шофьорът на буса, който катастрофира през днешния ден на автомагистрала " Тракия ", е задремал зад кормилото, изгубил е ръководство над колата и по този начин е предизвикал случая, научи БЛИЦ от проверяващите. Той е на 16 години и към този момент има устойчиво престъпно минало за разнообразни закононарушения. Единствената причина да не е влизал зад решетките, е възрастта му.

Както БЛИЦ първи заяви, бус, цялостен с незаконни имигранти, е аварирал в региона на Пазарджик. По непотвърдена информация на БЛИЦ, на място са починали няколко души, а останалите са издъхнали на път за болничното заведение или в самото лечебно заведение. Сред жертвите е и 16-годишният водач от София, чието тяло е безусловно размазано.

Бежанците са били от Пакистан и Афганистан. Шестима от тях са настанени в пазарджишката болница, един преселник е откаран в Университетска болница-Пловдив. 16-годишният лидер на буса, който е българин, е карал с висока скорост.

Ето и формалната информация, публикувана от полицията по случая:

Полицията обяснява аргументите за тежък пътен случай на Автомагистрала „ Тракия “. По първични данни починалите са 10 души

Рано тази заран, малко след 4.20 часа в региона на 98-ми км в платното в посока София на Автомагистрала „ Тракия “ е самокатастрофирал микробус, който е превозвал 17 непознати жители без документи за идентичност. След сигнала за тежкия пътен случай.

Веднага на място са изпратени екипи на полицията, пожарната и незабавна помощ. Установена е самоличността на лидера, който е умрял на място. Зад кормилото е бил 16-годишен юноша, български жител, без удостоверение за правоуправление на транспортно средство, престъпно проявен. По данни на непознатите жители, настанени в болница те са с афганистански и пакистански генезис. Работата по изясняване на аргументите довели до злополуката и самоличността на починалите и ранени чужденци продължава.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР