Шофьорът на бургаския ситроен, който се блъсна челно в рено

...
Шофьорът на бургаския ситроен, който се блъсна челно в рено
Коментари Харесай

Трагедия! Почина шофьорът на бургаската кола от мелето на пътя Варна - Бургас

Шофьорът на бургаския ситроен, който се блъсна челно в рено с украинска регистрация край Старо Оряхово, умря в МБАЛ "Св. Анна ". Травмите му са били извънредно тежки и макар напъните на лекарите, мъжът е умрял.
Изключително тежко е положението на бременната жена, която е пътувала със брачна половинка си и двете им деца в ддругата кола. Тя е настанена в реанимация с заплаха за живота. Едното от децата се оперира по неотложност и по данни на лекарите също е в доста тежко положение и с заплаха за живота. Шофьорът на реното е другото дете са в ортопедията. Мъжът е със счупени бедро и китка на едната ръка, детето е потърпевшо по-леко.
Тежкият случай стана към 12.38 часа на пътя Варна - Бургас. При нахлуване в изострен завой двата автомобила са се блъснали челно. Освен двата екипа на незабавна помощ, на мястото се е наложило да бъде изпратен и профилиран автомобил на пожарната, който разрязал колите, с цел да бъдат извадени хората от тях. По случая е формирано авансово произвеждане, което би трябвало да откри аргументите за тежката злополука. По предварителна информация най-вероятно и двамата водачи са карали с превишена скорост и на влизане в завоя са били отвън платната си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР