Шофьорът на автобуса, помел двама на пътя между Бургас и

...
Шофьорът на автобуса, помел двама на пътя между Бургас и
Коментари Харесай

Домашен арест за двоен убиец на пътя край Бургас

Шофьорът на рейса, помел двама на пътя сред Бургас и Созопол, ще получи мярка „ домакински арест” до привършване на делото, реши Бургаският областен съд. Близките на починалите стачкуват, тъй като се притесняват, че водачът може да избяга в чужбина и казусът да завърши без присъда.

На 28 февруари рейс прегази мъж и жена, до момента в който жертвите оглеждали вредите по колите си след лека злополука на пътя. Покрай тях минал рейс с задгранична регистрация. Шофьорът на рейса блъснал една от спрелите коли, помел и двама от водачите- мъж и жена, които починали на място.

„ Шофьорът, който прегази детето ми, е с двойно поданство и всеки миг може да избяга в Турция. Няма да е първият, нито последният, който го е правил. За мен за двойно ликвидиране да лежи у дома не е нормално”, съобщи Мария Тодорова, майката на починалия по време на злополуката Тодор.

Тя съобщи, че никой не се е свързал с тях за случая. Те разбрали от медиите сутринта. Водач на рейс, който е минал минути преди съдбовния случай, е видял леката злополука.

„ Когато минах, излизайки от кв. „ Меден рудник”, видях рейс на спешни. Когато наближих, видях в лявата лента и автомобил. Жена говореше по телефона, момчето беше до нея. Имаше видимост на към 100 метра, само че там е неосветен сектора. Когато наближих, видях, че има хора на платното. Имах време за реакция. Не мога да си изясни по какъв начин сътрудника не е съумял да реагира”, разяснява Николай.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР