Шофьорът на автобуса, който се вряза днес във входа на

...
Шофьорът на автобуса, който се вряза днес във входа на
Коментари Харесай

Шофьорът на катастрофиралия в Москва автобус вероятно не е задействал спирачката

Шофьорът на рейса, който се вряза през днешния ден във входа на подлез към станцията на метрото " Славянски бул. " в Москва, евентуално не е задействал спирачната система, съобщи ТАСС, като се базира на компанията ГАЗ, която е производител на рейса.

 © Българска телеграфна агенция
" Предварителният разбор на детайлностите на произшествието демонстрира, че при започване на придвижването колелата на рейса внезапно са завили надясно и той доста се е отклонил от следвания маршрут ", съобщи компанията.

" При това може да се допусна с огромна доза на възможност, че лидерът не е задействал нито една от спирачните системи на рейса, да не приказваме за простата опция за прекъсване на мотора, в противоположен случай рейсът сигурно би спрял ", сподели компанията.

Причината за злополуката ще бъде избрана след техническа експертиза на положението на рейса и други наложителни в сходни случаи експертизи.

Според органите на реда се преглеждат две версии за произшествието: водачът не се е справил с ръководството или рейсът е бил нередовен.

При злополуката починаха 4 индивида, а 9 бяха ранени. Шофьорът е арестуван.
 Автобус влезе в подлез и умъртви четирима в Москва Автобус влезе в подлез и умъртви четирима в Москва
Тежка злополука и в Москва. При метростанция "Славянски бул. " пътнически рейс влезе в многолюден подлез и опустоши хора по стълбите. Загинали са чет...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР