Шофьорът, който уби близките ми край Ахелой, се крие в

...
Шофьорът, който уби близките ми край Ахелой, се крие в
Коментари Харесай

Шофьор-убиец на 5 човека се укрива в ЮАР


Шофьорът, който умъртви околните ми край Ахелой, се крие в ЮАР. Това показа пред камарата на Би Ти Ви Ирина Иванова.

Голяма Богородица преди 14 години се трансформира в черен за фамилията й ден. Ударени от пийнал водач умират брачният партньор ѝ, майка ѝ, сестра ѝ с мъжа си и 3-годишното им дете.

„ Имало е място да се разминат, само че е бил много пийнал и връхлита челно върху околните ми. Нашата кола е полетяла като аероплан. Преобърнала се след това “, споделя Ирина.

Шофьорът Костадин Радев, който е наследник на някогашен общински консултант от Несебър, е наказан на 10 години, само че не лежи нито ден в пандиза. Ирина счита, че се укрива в ЮАР, където бяга незабавно след присъдата. „ Нито кръвнина, нито е в пандиза “, прибавя Иванова.

Над 900 са бегълците от правораздаването. Шокиращите данни са от инспекция на прокуратурата, която стартира, откакто стана ясно, че причинителят на шесторното ликвидиране в Нови Искър Росен Ангелов, се е укривал близо 9 години.

Сред най-популярните бегълци са братя Галеви, от които няма диря повече от шест години.

Осъденият за убийството край дискотека „ Соло” Илиян Тодоров се търси 4 години. А Фарук Бекташ, който умъртви семейство мотористи пътя край Драгоман – две.

700 от наказаните нарушители, които са в неопределеност, се укриват в чужбина. Някои от тях към този момент са с изменена идентичност.

От прокуратурата признават, че проблемите с откриването им са съществени. „ Трудностите произтичат от липса на благоприятни условия за потребление на СРС, а също и за следене и анализиране на информацията от мобилните оператори”, разяснява основният прокурор Сотир Цацаров.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР