Шофьорът, който размаха пистолет на кръстовище в София, твърди, че

...
Шофьорът, който размаха пистолет на кръстовище в София, твърди, че
Коментари Харесай

Шофьорът с пистолет твърди, че първо той бил ударен

Шофьорът, който размаха револвер на кръстовище в София, твърди, че първо той бил ударен, научи bTV.

За следващия случай на експанзия на пътя ви разказахме по-рано в bTV Новнитие.

Скандалът се е разиграл на столично кръстовище през вчерашния ден следобяд, а мотив за него става рисковото шофиране по автомагистралата. На Автомагистрала „ Тракия” военният избутвал останалите водачи към мантинелата, засичал ги е и е карал бързо в спешната лента.

Според Димитър Бояджиев, който разгласява видеото в обществените мрежи, рисковото шофиране е почнало още на Ихтиман и е завършило на входа на София.

Именно на кръстовището водачите напущат колите, с цел да се схванат, само че разправията сред тях прераства в скандал.

„ Слизам да го запитам за какво заплашва живота на фамилията ми и другите пасажери. Зад мен идва още една жертва на безразсъдното му шофиране. В момента, в който започнахме да викаме на лидера за какво засича хората по пътя, той вади револвер и слиза от автомобила, след което афишира, че е служител на реда и ни засичал, тъй като не сме му създали път”, написа Бояджиев в обявата в обществените мрежи.

По информация на bTV водачът е върховен чиновник на военна полиция. Пред полицията е разказал, че първо е бил ударен, а по-късно двама души се пробвали да го извадят от колата принудително. Затова извадил и револвер.

Военният служител на реда евентуално ще получи обвиняване за безчинство при ръководство на МПС – закононарушение, вписано в наказателния закон след серия случаи на експанзия по пътищата. За сходно нарушение се планува затвор до пет години, а за погрешно боравене с оръжие и санкция сред 300 и 5000 лв..
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР