Шофьорът, който прегази две момичета, разполагал с цял автопарк.Не само

...
Шофьорът, който прегази две момичета, разполагал с цял автопарк.Не само
Коментари Харесай

Всички автомобили на Семерджиев са оборудвани с полицейски лампи ВИДЕО

Шофьорът, който прегази две девойки, разполагал с цялостен автопарк.

Не единствено джипът, с който Георги Семерджиев провокира тежка злополука и умъртви две млади дами - на 22 и 26 години, в центъра на София, а и останалите му коли били оборудвани със синя полицейска лампа на тавана, научи GlasNews.bg.

Както към този момент стана ясно, в деня на нещастието, джипът Ауди SQ7 ABT на Семерджиев е ръководен с подправени номера, с нелегално употребени синя лампа и стоп-палка. Откъде се е сдобил с тях обаче? Предполага се, че те са му предоставени от полицайката Симона Радева, с която са имали по-интимни от другарски контакти. Татуираната полицайка е била с него в колата и в този момент, и предходния път, когато е сгазил закона. Министърът в оставка Бойко Рашков удостовери, че полицайката е била на местопроизшествието.



На фотосите - Джипът преди злополуката. Бърза инспекция на GlasNews.bg откри, че сходно употребяно возило е на стойност към 70 хиляди евро.



В кошмарната вечер на случая някогашният футболист се е обадил за помощ на въпросната служителка от 1-во Районно. Полицайката му е помогнала да се достави със стълба, защото той не е имал ключ за жилището, в който живее в квартал " Лозенец ". С тази стълба Семерджиев съумява да влезе в жилището си, където бе открит и арестуван от отряд " Кобра ".

Междувременно прокуратурата ревизира дали и други служители на реда са помагали на Георги Семерджиев да се укрие след тежката злополука в София. След разбор на материалите по делото, наблюдаващият прокурор е открил данни по отношение на вероятно нарушение на служебните отговорности от чиновници на Министерство на вътрешните работи, в това число на КАТ-СДВР, за покровителстване на обвинения, както и за търговия с въздействие. Ще бъде тествано дали чиновници на реда са нарушили, надвишили или не са изпълнили служебните си отговорности, както и дали са употребявали своето служебно състояние за да набират за себе си или за другиго полза. Ще бъде тествано и дали служители на реда не са докладвали в Прокуратурата станали им известни данни за вероятно осъществени нарушавания или закононарушения от Георги Семерджиев.

В ляво - вижте какво се крие под капака на Аудито, а в дясно - джипът след злополуката:



GlasNews.bg научи още, че Мерцедесът от фотосите по-долу преди 3-4 години се е продавал за 77 хиляди евро. А другояче за Семерджиев е известно, че последните месеци е бил притежател на автомивка, намираща се в региона на " Маринела ", която обаче банкрутирала. Всяка седмица имало процедура - десетки полицейски чиновници на Първо РПУ (основно от филиала на ул. Г.С.Раковски и Четвърто РПУ на чиято територия стана тежката катастрофа), да посещават автомивката на Георги, с персоналните си коли, където те били измивани гратис. Това самопризнание е направила самата Радева при разпити от Дирекция " Вътрешна сигурност " на Министерство на вътрешните работи.

Георги Семерджиев постоянно сменял колите. " Имаше тази кола относително неотдавна - от няколко месеца. Като цяло ги сменяше месец за месец. ", показа брат му Божидар в народен ефир.



Снимки: emotion.on.wheels
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР