Мексико: Шофьор избяга след катастрофа с камион с превишена скорост, убивайки 10 жени кубински мигранти, твърдят служители

...
Шофьорът, който очевидно е карал с превишена скорост, преди да
Коментари Харесай

Шофьорът, който очевидно е карал с превишена скорост, преди да загуби контрол над превозното средство, е избягал след катастрофата, каза институтът.

Снимки от местопроизшествието показват товарен камион, обърнат настрани, с отворена товарна секция, и жертвите отстрани на пътя.

Камионът превозва 27 мигранти по това време , казаха служители.

Жените са се возили на минаващи превозни средства, според служител на държавната прокуратура.

Мексиканските власти обикновено забраняват на мигранти без подходящи документи да се возят в автобуси , така че онези, които нямат пари да наемат контрабандисти, често се разхождат отстрани на магистралите, като се возят на минаващи камиони.

Човек, прекарал почти 30 години в затвор признат за невинен в изнасилване, отвличане и грабеж

Това беше последният от поредица от инциденти, включващи смъртта на мигранти в Мексико на фона на скока на хора, пътуващи към границата на САЩ.

Мигрант от Еквадор загина, а 10 други от Колумбия и Гватемала бяха ранени при катастрофа в събота в микробус, управляван от мексиканската имиграционна агенция.

Превозното средство се сблъска с автобус в град Мексикали, Националната миграция Институтът съобщи.

В петък двама мексикански мигранти бяха простреляни смъртоносно от мексиканската страна на границата, а други трима получиха огнестрелни рани, съобщи Институтът по миграцията.

Спасителните служби откриха група от 14 мексиканци на зазоряване близо до Текате.

В четвъртък препълнен камион, този път превозващ 52-ма мигранти, се преобърна на магистралата, убивайки двама мигранти от Централна Америка и ранявайки други 27, включително шест деца.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР