Шофьорът, който нападна с микробус пешеходци в Марсилия, страда от

...
Шофьорът, който нападна с микробус пешеходци в Марсилия, страда от
Коментари Харесай

Излезе информация за нападателя от Марсилия

Шофьорът, който атакува с микробус пешеходци в Марсилия, страда от психическо разстройство, потвърдиха експерти след психиатричен обзор, съобщи Франс прес.

При офанзивата на две обособени спирки в южния френски град бе убита една жена, а друга е тежко ранена. 35-годишният нападател не е оказал опозиция при задържането му.

Ван се вряза в спирки в Марсилия, жена почина (СНИМКИ)

В ареста мъжът е признал, че е откраднал микробуса, само че не е дал пояснение за осъществените с него действия, заяви прокурорът на Марсилия Ксавие Тарабьо. При психиатричния обзор на арестувания е открит " психозен развой " и е обещано мнение, че положението му разрешава да остане в ареста.
#Marseille @leParisien_pol nous dit que c'est un fou mais se garde bien de donner son prénom.
Il s'appelle Idriss.https://t.co/0IbUg4eqhW
— interetgeneral (@Le_BienCommun) August 22, 2017 В микробуса с изключение на писмо от психиатрично заведение са открити книга за философия и книга с общо показване на исляма. " Все отново не може да се каже, че този човек е давал признаци, че е податлив да извърши терористични дейности ", сподели прокурорът, който през вчерашния ден отхвърли версията нападението да е с терористична причина.
Apparently yet another terrorist attack, in #Marseille (#Marseilles): https://t.co/45bu15jqUw
— Tim Skellett (@Gurdur) August 21, 2017 В края на 2015 година мъжът е бил наказан на три години затвор, от които две условно, за кражба и опит за кражба при утежняващи виновността условия. Излязъл е от пандиза на 17 май, а по-късно е лежал в психиатрична клиника. През ноември 2015 година обаче психиатрична експертиза е открила, че " положението му не е рисково ", посочи прокурорът на Марсилия.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР