Шофьорът, който извърши опит за изнасилване и грабеж на румънка,

...
Шофьорът, който извърши опит за изнасилване и грабеж на румънка,
Коментари Харесай

Осъдиха шофьора, опитал да изнасили румънка

Шофьорът, който извърши опит за обезчестяване и обир на румънка, е наказан по обвиняване на Районната прокуратура в град Бяла, оповестиха от прокуратурата.

66-годишният Илия И. е получил условна присъда от две години затвор с четири години изпитателен период и санкция от 1500 лв., които да заплати на потърпевшата.

Случаят е от края на март тази година. Шофьорът правил курс с камион от румънския град Брашов до Велико Търново. Край Букурещ той качил на "стоп " румънка. На турски език двамата се разбрали да я закара до Граничен контролно-пропусквателен пункт "Лесово ". По пътя на няколко пъти мъжът посягал да я опипва, само че дамата му обяснила, че не е продажница. След като влезнали на българска територия в региона на русенското село Ценово водачът отбил камиона. Посегнал на дамата, само че тя съумяла да се отскубне и да излезе от возилото. Опитала да вземе двете си чанти, само че мъжът ги издърпал от ръцете й. След това слязъл от камиона, настигнал я и почнал да й нанася побой. Жената съумяла да избяга и да се скрие в храстите.

Присъдата е влезнала в действие.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР