Шофьорът, който блъсна полицай на местопрестъплението в Манхатън, каза на

...
Шофьорът, който блъсна полицай на местопрестъплението в Манхатън, каза на
Коментари Харесай

Шокиращо видео показва момент, в който шофьор от Ню Йорк умишлено се блъска в полицай: „Мамка им на тези ченгета!“

Шофьорът, който блъсна служител на реда на мястото на престъплението в Манхатън, сподели на управляващите, че е било съзнателно, добавяйки: „ Мама им на тези ченгета, това е урок за него “, споделиха източници в петък – с покосяването, уловено на шокиращо видео.

Сахара Дула – 24-годишна жителка на Бруклин, чийто юрист сподели, че наставлява децата да се пазят от опиатите – е карала черния си Lexus в неверната посока в Горен Ийст Сайд, до момента в който е била надрусана с марихуана в сряда, когато се е врязала в полицията в Ню Йорк, чиновници и споделиха източници.

„ Казах на ченгето, че желая да ходя напряко, само че той не искаше да мръдне, по тази причина го ударих. Направих го преднамерено “, сподели по-късно Дула на следователите, съгласно правосъдните документи.

„ Мамба им на тези ченгета! Той не искаше да помръдне! “, изпищя тя няколко минути след случая, настояват документите – с източник, който сподели, че Дула добави: „ Мамба им, тези ченгета, това е урок за него и се надяваме, че той не желае да бъде към този момент ченге. “

Кадри,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР