Шофьорът е употребил марихуана и се опитал да избяга Употребил

...
Шофьорът е употребил марихуана и се опитал да избяга Употребил
Коментари Харесай

Заловиха дрогиран турски шофьор с над 1 килограм кокаин на Капитан Андреево

Шофьорът е използвал марихуана и се опитал да избяга

Употребил марихуана турски лидер на камион е арестуван след гонене на Граничния контролно-пропускателен пункт " Капитан Андреево ", при което в товарния автомобил е намерено 1012 грама нето тегло вещество, реагиращо на кокаин, оповестиха от пресцентъра на прокуратурата.

Случаят е от осми януари. Тирът е бил отклонен за щателна митническа инспекция. При нея под пасажерската седалка в шофьорската кабина е открит пакет. При осъществения полеви наркотест веществото в него реагирало на кокаин. След установяването на укрития опиат лидерът се е опитал да избяга, само че след малко гонене е арестуван. Проверката траяла с осъществяване на персонален обзор, при който митнически чиновник е разкрил в джоба на якето на мъжа две пакетчета, съдържащи пресовано вещество, което при тестване с полевия наркотест реагирало на марихуана.

За приложимост на такова вещество лидерът на товарната комбинация е бил тестван с техническо средство, чието свидетелствуване дало позитивен резултат за приложимост на марихуана. По случая е формирано досъдебно произвеждане, допълват от държавното обвиняване.

По предписание на Окръжна прокуратура - Хасково на лидера на товарната комбинация - О.Т. на 26 години са повдигнати обвинявания за три закононарушения - трафик на дрога на стойност 121 440 лв., за държането на високорисковото наркотично вещество и за ръководството на автомобила след приложимост на наркотично вещество.

С разпореждане на наблюдаващия прокурор при Оперативна програма - Хасково водачът е арестуван до 72 часа, като следва Окръжна прокуратура-Хасково да внесе искане в съда за установяване на мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на него.

Употребил упойващо вещество - амфетамин лидер на товарен автомобил бе арестуван на пункта с Турция последно в края на ноември предходната година. В аварийна гума на камиона тогава бяха открити шест пакета с марихуана с тегло 3,190 кг.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР