Шофьорът, блъснал дете на пешеходна пътека в центъра на Враца,

...
Шофьорът, блъснал дете на пешеходна пътека в центъра на Враца,
Коментари Харесай

Ексклузивно в BulNews! Шофьорът, който блъсна дете във Враца, е бил дрогиран с кокаин, военните го арестуваха /снимки/

Шофьорът, блъснал дете на пешеходна пътека в центъра на Враца, е бил дрогиран с кокаин, научи извънредно организация BulNews.
Припомняме, че случаят стана през вчерашния ден, малко след 12.30 часа, а за него заяви първо медията ни.

Извънредно! Блъснаха дете на пешеходната пътека на Пробива във Враца, кола за спешна помощ лети към болничното заведение /снимки/

9-годишното момиче е било на открито с майка си на Пробива. То тръгнало да пресича ул. „ Кръстьо Българията “ и е било ударено от лек автомобил „ Мерцедес “. Детето е вдигнато за врачанската болница в схващане за спомагателни проучвания. При прегледа било открито, че момичето е със строшен крайник в резултат на мощния удар. По неофициална информация блъснатата е щерка на на проверяващ служител на реда от регионалната дирекция на полицията във Враца, а към 35-годишният водач на „ Мерцедес “-а е боен.
Пристигналият полицейски екип тествал лидера за приложимост на алкохол и опиати, като тестът за приложимост на кокаин се оказала позитивна. На местопроизшествието се отзовал и дежурен дознател, който е поел следствието по случая. След приключването на процесуално-следствените дейности водачът е бил задържан от Военна полиция и е закаран в ареста в Плевен.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР