Шофьорът, блъснал 14-годишното момче и избягал, е дал две положителни

...
Шофьорът, блъснал 14-годишното момче и избягал, е дал две положителни
Коментари Харесай

Положителни проби за метамфетамин и алкохол даде шофьорът, помел дете и избягал

Шофьорът, блъснал 14-годишното момче и избягал, е дал две позитивни проби – за алкохол и опиати. По данни на Министерство на вътрешните работи той е използвал метамфетамин, а съществуването на алкохол в кръвта му е био 1,2 промила.
Прочетете още
Вследствие на случая детето е с заплаха за живота, настанено е в казанлъшката болница. Момчето карало велосипед в пътния прием, когато било ударено от автомобила. Вследствие на удара изхвърча на няколко метра настрана от мястото, на което е стояло.

Припомняме, че през вчерашния ден кола го е опустоши на улица " Христо Ботев " в село Бузовград. Тежкият случай е станал към 17:30 часа.

От прокуратурата оповестиха на брифинг, че лидерът на автомобила, избягал от местопроизшествието, по-късно е бил хванат в дома му. Той е на 57 години.

Свидетелски показания сочат, че две момчета от селото са били връхлетени от автомобила, второто не е потърпевшо тежко.

57-годишният водач  е арестуван за период от 72 часа. Районната прокуратура ще изиска непрекъснатото му задържане. Той към момента не е дал публично пояснение. Законът планува отнемане от независимост от 1 до 6 година

„ Категорично отчитаме, че статистически нарастват закононарушения от този тип. Включително и шофиране след приложимост на опиати и алкохол, както и настъпили по-късно ПТП-та. Прокуратурата ще следва тактиката си да е безкомпромисна “, обявиха от обвиняването.  

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР