Шофьор, употребил сериозно количество канабис, бе арестуван при спецакцията на

...
Шофьор, употребил сериозно количество канабис, бе арестуван при спецакцията на
Коментари Харесай

Нощна спецакция разтърси Слънчев бряг

Шофьор, използвал съществено количество канабис, бе задържан при спецакцията на полицията в Слънчев бряг, която се организира в късните часове на вчерашния ден.
Младият мъж е извънредно нападателен и дълго време вилнеел в районното. Твърди, че в никакъв случай не е употребявал упойващи субстанции, че го е направил за първи път. Той е закопчан с белезници и ще бъде наведен в ареста, а книжката му - отнета, заяви Флагман.

„ Операцията е на територията на цялата област с акцент районно управление (на МВР) Сл. бряг. Разположени са 12 мобилни екипа в разнообразни точки на комплекса. В взаимозависимост от натоварването на трафика те се изместват. Към този час данните сочат, че са тествани над 130 автомобила. Нарушения са открити в 24 от случаите. Връчени са електронни фишове на водачи, които досега не са били получени и не са платени санкциите по тях. Присъствахте на тест на водач за опиати. Тестът е позитивен, водачът е арестуван. Ще даде и кръвна проба ", разяснява началникът на Сектор " Охранителна полиция " - Бургас комисар Неделчо Рачев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР