Шофьор удари водач на друг автомобил насред пловдивски булевард. На

...
Шофьор удари водач на друг автомобил насред пловдивски булевард. На
Коментари Харесай

Глобиха с 200 лв. шофьор, пребил колега в задръстване

Шофьор удари лидер на различен автомобил посред пловдивски бул.. На 2 март двете возила се озовали в километрична запушалка на „ Рогошко шосе”. Освен че започвал уикендът, трафикът бил засилен заради обстоятелството, че било Задушница.

В опита си да реши коя от двете колони се движи по-бързо, водачът на „ Хюндай” шарил сред двете ленти на булеварда. В автомобила с него пътувала малолетната му щерка, а зад него се движил „ Мерцедес”. След като се пристроил за следващ път, водачът на „ Мерцедеса” се ядосал от държанието му. Неговата приятелката слязла от колата и му направила забележка да си стои в лентата. Водачът ѝ отвърнал, че тъкмо това прави. Жената обаче се подразнила от думите ѝ и му отвърнала да не се разправя с нея, а с приятеля ѝ. Афектиран от думите ѝ, индивидът слязъл от автомобила и отишъл при другия лидер.

Двамата си отправили обидни реплики, а напрежението бързо ескалирало. Накрая водачът на „ Мерцедес”-а отворил врата на автомобила си, удряйки с нея другия мъж. Слязъл от возилото и го изритал в региона на кръста.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР