Шофьор сподели гледка, на която се натъкнал по пътищата на

...
Шофьор сподели гледка, на която се натъкнал по пътищата на
Коментари Харесай

Шофьор на камион с думи, изпълнени с мощно послание СНИМКА

Шофьор показа панорама, на която се натъкнал по пътищата на страната. На фотографията виждаме едно изречение, изпълнено с едно мощно обръщение. " Тате, чакаме те! ", тези думи четем изписани върху задната част на български камион. Къде е снимана машината не е известно, не е явен и нейният притежател. Но посланието, което се крие в думите, е значимо и мечтано за всеки един, движещ се по трасетата на страната, както и за всеки, който чака непосредствен, тръгнал на път.

" Ще оставя това тук. Всеки желае да се прибере у дома. Независимо дали си с лек автомобил, или тир ", написа Калоян Цанев, който споделя камионът, на който се натъкнал.

През летните месеци трафикът в страната и извънредно натоварен, а злополуките са всекидневие. Призоваваме за повече самообладание на пътя, повече толерантнос и шофиране, съобразено с пътната конюнктура.

От началото на месец юли тежките произшествия в страната са 221. Жертвите на пътя са 24, а ранените - 330.  Като от началото на 2023 година тежките пътни произшествия са 3222, починали са 248 души, ранени са 4306.

Шофирайте деликатно!

 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР