Шофьор, седнал зад волана след употреба на голямо количество алкохол,

...
Шофьор, седнал зад волана след употреба на голямо количество алкохол,
Коментари Харесай

Пиян шофьор помете възрастна жена на тротоара в пазарджишко село

Шофьор, седнал зад кормилото след приложимост на огромно количество алкохол, блъсна с колата си жена на тротоар в пазарджишкото село Овчеполци. Инцидентът е станал в събота вечерта, заяви пред NOVA представителят на полицията Мирослав Стоянов.
Пострадалата 74-годишна жена от селото е настанена в регионалната болница в Пазарджик със счупени крайници, само че без заплаха за живота. Катастрофата е станала откакто 41-годишният мъж от село Черногорово, изгубил ръководството на ладата си, колата се качила на тротоара и блъснала пешеходката.
Пристигналите на мястото служители на реда тествали с дрегер лидера на остарялото съветско возило и уреда отчел, че той е с 3,40 промила алкохол в издишания въздух. Мъжът е арестуван.
Пътният случай е станал до момента в който се е провеждала профилирана полицейска акция в дребните обитаеми места от региона по надзор на придвижването.
По време на провеждането й са открити водачи, седнали зад кормилото след приложимост на алкохол, на улици в селата Звъничево, Габровица, Овчеполци и на пътя сред Виноградец и Карабунар.
Показанията на дрегерите варира сред 1.79 промила и 3.40 промила в издишания въздух.
Пътните служители на реда са засекли случаи на ръководство на нерегистрирани МПС, ръководство от неправоспособни водачи и други нарушавания на Закона за придвижване по пътищата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР