Шофьор с кола, която е с пловдивска регистрация, успя да

...
Шофьор с кола, която е с пловдивска регистрация, успя да
Коментари Харесай

Гневен водач: Дали си е пуснал 2 СМС-а? СНИМКА

Шофьор с кола, която е с пловдивска регистрация, съумя да провокира полемика в обществената мрежа. Причината е метода, по който незнайният лидер е паркирал в град Кърджали. Ситуацията е видяна в " синята зона " в центъра на родопския град.

Черната кола била паркирана по средата на две обрисувани паркоместа, а по този начин оставила други водачи без място за паркиране. В същото време мъж споделя, че е търсил цели 20 минути къде да остави автомобила си.

" Да попитам дали си е пуснал 2 СМС-а този с пловдивската регистрация? Днес, търсейки място за паркиране, 20 минути търсихме място тъкмо в този регион ", споделя Мохамед Р.

Случката предизвика полемика в мрежата, а ненадейно, само че доста от локалните реагират с схващане към дейностите на непознатия лидер.Те считат, че паркоместата са тесни, което води до съществени усложнения за водачите.

Като локалните считат, че очертанията би трябвало да бъдат по-широки - за улеснение на водачите.

" Тези контури са много понижени, в случай че спреш както е обрисувано, не можеш да си отвориш вратата. Да не приказваме, че на доста места въобще няма контури. Още на първия дъжд се измиха, все едно с тебешир ги чертаят ", твърди Георги П.

" Нека първо да оправят парковите места и по-късно да разясняваме кой по какъв начин е спрял, че сега не може да знаеш ситуацията на индивида. Може да има проблеми с кръста или с нещо друго, и му се постанова да отвори по необятна тая врата ", прибавя различен жител.

Подобни паркирания в други точки на страната будят вълна от неодобрение. Но очевидно кърджалийци са по-толерантни, отчитайки спецификите на локалните паркоместа.

 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР