Шофьор с 28 нарушения в досието си се опита да

...
Шофьор с 28 нарушения в досието си се опита да
Коментари Харесай

За Гинес: Джигит чупи рекорда с 19 акта и 10 фиша за 4 години

Шофьор с 28 нарушавания в досието си се опита да апелира пред Темида 29-ото. Неуспешно. Районният съд го наказа с 1 година отнемане от независимост при първичен непоколебим режим и 1000 лв. санкция. Джигитът би трябвало да заплати и всички разходи по делото. Решението бе доказано от окръжните магистрати. Освен това провинилият се губи книжката си за 18 месеца.

Мъжът е дееспособен от 2013 година, има 4 категории - В, М, Автомагистрала и В1. На 21 март тази година патрулиращи служители на реда го спрели на кръстовището сред улиците „ Свобода " и " Стефан Караджа “ в Пазарджик. Видели, че е зашеметен, с разширени зеници и очевидно обезпокоен. Повикали свои сътрудници и създали на място тест за алкохол, който бил негативен, само че този за дрога посочил данни за канабис. Завели го в Спешна помощ, само че там той отказал да даде кръв за проучване.

Впоследствие се схванало, че пазарджиклията има в късата си биография като водач 18 наказателни постановления и 10 фиша за по-дребни нарушавания на разпоредбите за придвижване. От изисканото удостоверение за съдимост пък се вижда, че на 16 януари 2014 година има условна присъда от 1,5 година, а изпитателният период изтича на 16 юли тази година. Въпреки смекчаващите виновността условия - признания и тежко материално състояние, този път решетките няма да му се разминат, тъй като решението на Окръжния съд е дефинитивно.

Източник: Марица
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР