Шофьор просна инвалид на земята, търсейки му сметка защо му

...
Шофьор просна инвалид на земята, търсейки му сметка защо му
Коментари Харесай

Шофьор просна инвалид на земята, пипнал му колата

Шофьор просна неработоспособен на земята, търсейки му сметка за какво му е блъснал автомобила. Случката станала в централната част на Кърджали, а лидерът отнесе санкция за дейностите си, оповестява 24rodopi.com.

Пострадалият мъж пресичал на пешеходна пътека на кръстовище на бул. „ България “ в регионалния град, когато лидер на „ Субару “ направил ляв завой от булеварда в посока Дома на културата, отнемайки преимуществото на пешеходеца.

Последният бил засечен и допрян от колата, само че съумял да се отблъсне встрани, като блъснал с ръка по транспортното средство. Шофьорът спрял и свалил стъклото, търсейки сметка от мъжа за удара по колата.

Започнал диалог на висок звук, влезнали в приложимост и хули. Тогава лидерът отворил внезапно вратата като блъснал пешеходеца, който паднал на пътя, изваждайки рамото си. Виждайки заплашителния тип на водача, мъжът изискал да го остави на мира, тъй като е неработоспособен.

Водачът и пасажер в автомобила траяли пътя си, а потърпевшият потърсил помощ от своя другарка, която работила в магазин наоколо. Позвънили и на 112, а на място пристигнали екипи на полицията и Спешна помощ.

На две инстанции съдът в Кърджали наложи санкция в размер на 2000 лв. на водача, който е чиновник в държавна организация.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР