Шофьор, превозващ работници в Стара Загора, бе разкритикуван от пешеходка

...
Шофьор, превозващ работници в Стара Загора, бе разкритикуван от пешеходка
Коментари Харесай

До водача на автобуса - това не са рисунки, а пешеходни пътеки

Шофьор, пренасящ служащи в Стара Загора, бе неодобрен от пешеходка поради несъответстваща преценка. Според дамата макар ясната видимост и време за реакция, лидерът на рейса едвам е спрял, с цел да пропусне пешеходци.

За благополучие до случай не се стига.

Ралица Стоева показва, че не си коства поради 10 секунди изчакване човек да бъде прегазен.

Вижте описа й:

До лидера на рейса на дискови запаметяващи устройства, както и всички други водачи не познаващи ЗДП. Тези червени, нарисувани неща на пътя не са детски рисунки, а пешеходни пътеки. След като от двете страни има спрели пешеходци изчакващи да преминат и в другата лента има спрял автомобил, който се пробва да ги пропусне нищо няма да ви стане да спрете и вие за минута и да ги пропуснете.

Точно от вашата страна чакаше майка с детенце, евентуално и тя бързаща за работа както и служащите в рейса, който шофирахте. Беше безусловно ненужно да размахвате ръце. Не сте диригент. Имахте задоволително видимост, с цел да видите и прецените обстановката. Това, за който му се желае да внимава. Майката не беше длъжна да чупи, надали не, ръката на детето, с цел да мине, тъй като лидера на рейса се прави на гламав, че не вижда пешеходната и пешеходците върху нея. От моята страна спря автомобила, с цел да ме пропусне, да пропусне и отсрещната майка с дете, само че вие решихте, че погрешно ляво ще натиснете спирачката, с цел да мине майката с дете, само че аз очевидно мога да изчакам по средата на пътното платно, блокирайки придвижването, тъй като вие желаете да минете... Припомнете си тези закони.

Те и пешеходците някой път не сме добре и самоубийци има на всички места, само че откакто си спазил закона като пешеходец не е правилно да бъдеш прегазен от някой, който не му се чака. Малко приемливост и 10 сек време. Все още има хора, искащи да съблюдават закона. Докажете им, че има смисъл, с цел да не се трансфорат в следващите тичащи и изникващи от нищото самоубийци.

Ралица въпреки всичко отбелязва, че пешеходната пътека не дава безусловно преимущество на пешеходците, само че един път стъпили на нея - те би трябвало да бъдат пропуснати.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР