Шофьор отнесе фиш заради прекомерна наглост - бил засечен да

...
Шофьор отнесе фиш заради прекомерна наглост - бил засечен да
Коментари Харесай

Нагъл шофьор кара по магистралата край Пловдив, но същевременно ...

Шофьор отнесе фиш поради несъразмерна безочливост - бил засечен да се движи в спешната лента на автомагистрала " Тракия ", до момента в който приказва по телефона. Именно значимият, наподобява, диалог е станал причина лидерът да отбие без причина. Още двама водачи са били глобени от органите на „ Пътна полиция “ за същото нарушаване - шофиране в лентата за спешно прекъсване. Всичките нарушавания са осъществени в сектора край Пловдив.
По данни на Главна дирекция „ Национална полиция “ от началото на годината до края на месец юни, случаите на шофиране в спешната лента са общо 142. Шофьорите или не знаят защо се употребява спешната лента, или не ги интересува, написа TrafficNews.

От „ Пътна полиция “ припомнят, че спешната лента на аутобаните се употребява за придвижване само от колите със специфичен режим на придвижване – коли за спешна помощ, пожарни и колите на полицията, с цел да могат по-бързо да си проправят път при положение на случай. Ползването й от други коли, както и прекъсването без основателна причина, е безусловно неприемливо.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР