Шофьор от Монтана показа нагледно на софиянци как се паркира

...
Шофьор от Монтана показа нагледно на софиянци как се паркира
Коментари Харесай

Шофьор от Монтана показа на столичани как се паркира в дивия Северозапад и си изпати жестоко /снимки/

Шофьор от Монтана сподели образно на софиянци по какъв начин се паркира в дивия Северозапад и си изпати грубо. "Фиат "-ът му, нагизден като коледна елха, се трансформира в мотив за бурна полемика в мрежата.
Кадър, запечатал возилото, се появи във Facebook групата "Забелязано в София ". Колата е била паркирана пред един от блоковете в кв. "Полигона ". Най-вероятно водачът е разгневил някой от живущите в околните здания с паркирането, тъй като е бил осъден уместно. Предните чистачки на возилото му са закичени с пластмасови бутилки от бира, а пред тях са подредени няколко камъка и част от тухли.
Таванът на сивото "Пунто " пък е постлан с килим от клони и още бирени путилки.
"Там непрекъснато стопират по този начин олигофренски и в случай че би трябвало да мине пожарна или огромен камион това няма по какъв начин да стане, би трябвало да се разбере че там не се паркира по този начин. Миналата седмица камион на чистотата трябваше на заобиколи целия квартал с цел да вземе боклука от кофите, след това да кара 150 метра на заден с цел да излезе от квартала ", изяснява фейсбук консуматор.
"Точно където е тая фотография, няма значение каква е колата:) в случай че си спрял като див селяндур наложително имаш сходна АРТ апаратура ", написа различен.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР