Шофьор от градския транспорт в Пловдив е бил подложен на

...
Шофьор от градския транспорт в Пловдив е бил подложен на
Коментари Харесай

Проверяват шофьор от градския транспорт за системни нарушения

Шофьор от градския превоз в Пловдив е бил подложен на цялостна инспекция със съдействието на Трето районно ръководство на Министерство на вътрешните работи, включителноса му взети проби за алкохол и опиати,съобщиха от общинското дружество „ Организация и надзор на превоза “.

Според шефа на предприятието, случаяте невиждан.

Множеството инспекции през последните месеци удостоверяват многочислените недоволства от жители против водача на рейс по линия №21, обслужващ от време на време и курсове по линия №17. Водачът на транспортното средство редовно не изпълнявал отговорностите си – не спазвал разписанията, пропущал спирки,ползвал нерегламентирано почивки и нарушавалработно време,позволява си дапринуждава пасажери да напущат рейса безоснование, като освен това и нагрубявал словесно и проявявал физическа експанзия.

Един от последните такива случаи, за който са подадени сигнали и на тел. 112, е от неделя вечерта, когато същият лидер е принудил пътницитеда изоставен транспортното средство преди крайнатаму спирка и ги е оставил в дъжда.

Проблемът е поставян пред компанията транспортьор „ Автотранс 2000 “, която обслужва автобусни линии №21 и 17. Шофьорът е предупреждаван да съблюдава трудовите си отговорности.

От общината припомнят, че за нередности в градския превоз жителите могат да алармират на телефон 032/622 550.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР