Шофьор на закъсала Lada отказа помощ от Деймън Хил Водач

...
Шофьор на закъсала Lada отказа помощ от Деймън Хил Водач
Коментари Харесай

Шофьор на закъсала Lada отказа помощ от Деймън Хил

Шофьор на закъсала Lada отхвърли помощ от Деймън Хил

Водач на аварирал ВАЗ-2107 отклони общителното предложение на британския водач Деймън Хил да помогне за отстраняването на повредата, споделя международният първенец във Формула 1 в блога си в Drivetribe. Куриозната преживелица се разиграла предишния уикенд в Азербайджан, където се организира следващият старт за сезона.

Хил споделя по какъв начин се натъкнал на закъсалата Lada, до момента в който се разхождал из столицата Баку вечерта след надпреварата. Шофьорът се опитвал да поправи изпускателния колектор на мотора, до момента в който половинката му чакала в купето.



Англичанинът незабавно предложил експертизата си, само че за изненада срещнал нервозен отвод. Азерът недвусмислено му дал да разбере, че не се нуждае от помощ от никого. Пилотът допуска, че е засегнал достойнството на коравия юначага в наличието на дамата му, и предпочел да се отдръпна преди да получи гаечен ключ в главата.

56-годишният Деймън Хил бе една от най-големите звезди на Формула 1 от 90-те години на предишния век. Син е на популярния Греъм Хил и през 1996 година стана международен първенец с тима на Williams в люто съревнование с Михаел Шумахер. Последният му старт в най-престижната автомобилна конкуренция бе през 1999 година

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР