Шофьор на тролей се нахвърли с юмруци върху шофьор на

...
Шофьор на тролей се нахвърли с юмруци върху шофьор на
Коментари Харесай

Шофьори на тролей и автомобил се сбиха в София

Шофьор на тролей се нахвърли с юмруци върху водач на автомобил. Инцидентът е станал в неделя след обяд в столичния квартал „ Гоце Делчев”.

За това алармираха фенове на bTV, които са подали сигнал на тел. 112. На място са пристигнали екипи на полицията, които обаче са споделили, че не могат да създадат нищо, описват очевидци.

Те са видели по какъв начин водачът на тролейбуса слязъл и незабавно почнал да бие водача на колата.

„ Той ще бъде глобен за това, че е напуснал кабината, а не поради нещо друго. Отделно ще има диалог с психолог”, сподели в „ Тази сутрин” инж. Иво Василев, зам.-директор на " Столичен електротранспорт ".

Василев изясни, че два автомобила са направили неразрешени маневри и попречили на придвижването на тролейбуса. Едната кола била в непосредствена непосредственост до него и по този начин се основала причина за злополука.

По думите на Иво Василев водачът си помислил, че се е стигнало до удар и по тази причина слязъл да ревизира. След като открил, че подобен не е имало, решил да направи забележка на водача на колата.

Той обаче го напсувал и го блъснал един път, след което водачът на тролея отвърнал.

„ В този случай полицията не се занимава, тъй като няма потърпевшо и отговорно лице”, разясни зам.-директорът на " Столичен електротранспорт ".

Двамата участници в случая не са подали тъжби.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР