Шофьор на Опел със софийска регистрация е засечен да преминава

...
Шофьор на Опел със софийска регистрация е засечен да преминава
Коментари Харесай

Засякоха шофьор със 129 км/ч при ограничение от 50 км в Разградско

Шофьор на " Опел " със софийска регистрация е засечен да минава през град Завет, в област Разград със 129 км/ч., при позволени 50 км/ч. Това заяви началникът на отдел " Охранителна полиция " комисар Божидар Божков. За превишението на скоростта на водача му е наложена санкция в размер на 950 лв., той е лишен и от правото да ръководи транспортно средство за период от 3 месеца, съобщи Българска телеграфна агенция.

По пътя в посока от Кубрат за село Беловец, лидер на " Пежо " с разградска регистрация пък е открит да се движи със 108 км/ч, при ограничаване на скоростта от 60 км/ч. За нарушаването на водача ще бъде наложена санкция от 750 лв. и три месеца отнемане от правоуправление.

Комисар Божков уточни, че през декември на територията на област Разград са снимани 1308 нарушавания на скоростните режими от водачи на транспортни средства. За осъществени нарушавания през предишни интервали за декември са формирани общо 1100 електронни фиша.

През последния месец на годината в Разградско са станали 56 пътни случая, с 26 повече в съпоставения със същия интервал на предходната година, регистрира още Божков. Той добави, че се резервира наклонността от предходните месеци, главната причина за настъпилите тежки произшествия да е несъобразената скорост от страна на водачите.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР