Шофьор на линейка в Спешен център – Дупница е подал

...
Шофьор на линейка в Спешен център – Дупница е подал
Коментари Харесай

Шофьор на линейка беше пребит по време на дежурство от свой колега

Шофьор на кола за спешна помощ в Спешен център – Дупница е подал тъжба в полицията, че е обичай от собствен сътрудник, до момента в който е бил на работа. Екшънът се разиграл към 22.00 ч. в неделя. Шофьорът на кола за спешна помощ Калин Атанасов, който бил в отмора същата нощ, пристигнал в Спешния център към 22.00 ч. и заварил сътрудника си Иван Младенов да пуши цигара на избраното за пушачи място отвън пространствата. К. Атанасов го нападнал първо вербално с претекста, че сътрудника му е злословил по негов адрес, след което почнал да го удря, заяви struma.bg.

Ето какво описа пострадалият Иван Младенов:

“Аз работя повече от 23 година като водач на кола за спешна помощ в Спешен център – Дупница. С Калин сме сътрудници от няколко години и в никакъв случай не сме имали дрязги между тях. На нощното ми дежурство в неделя против понеделник той пристигна в Спешен център към 22.00 ч., очевидно сърдит, държеше се необичайно. Попитах го с какво мога да му оказа помощ, а той стартира да ме псува и упреква, че съм приказвал зад тила му погрешни неща. Докато му обяснявах, че няма такова нещо, той изненадващо ми удари два юмрука в лицето. В този миг седях на пейката, издърпа ми крайници и ме стовари на земята, като стартира да ме рита. От ритниците му съм със строшен нос и насинено око. Излязоха хора от екипа и Калин Атанасов си потегли незабавно. На това място има и видеокамери, на тях може да се види всичко, което се е случило, в случай че някой не ги изтрие. Като се прибирах у дома, видях дамата на Калин да кара фамилния им автомобил по улицата, на която пребивавам, дори ме осветиха и си потеглиха. Веднага след побоя отидох при доктор Вуков, който беше дежурен в хирургията на общинската болница, той ме прегледа и ми издаде здравно удостоверение.

Вчера сутринта подадох тъжба в районно управление (на МВР) – Дупница, в която съм описал всичко. Дежурните медици от екипа ми дадоха медикаменти да смъква кръвното и успокоителни лекарства. В момента съм у дома и се церя. След побоя ми потече кръв и от ушите, ще се наложи отново да ми се направи рентгенова фотография, с цел да се откри каква е повода. През нощта след побоя разговарях и с дежурен прокурор от Районна прокуратура – Дупница и обясних какво се е случило с мен.

Разбрах, че доктор Албена Рапатинска ще ми наложи наказване, тъй като съм напуснал работното си място след побоя и съм се прибрал у дома. От пострадванията след побоя не виждам добре с едното око, а и медиците ми дадоха лексотан и диазепам, с цел да мога да смъква кръвното. Как да карам в това положение? Звънях на сътрудници да ме заместят, някои не подвигнаха телефона, други обявиха, че са пили и не могат да шофират”, описа Иван Младенов.

На работа в същата промяна е била и медицинският експерт Милена Манова. Ето какво описа тя:

“Не видях по какъв начин Калин е удрял Иван. Д-р Хантов ме извика и ми сподели, че извън се чува мощна олелия и удари, само че дали някой бие някого, не може да каже. Аз излязох и видях по какъв начин Иван се изправя от земята. Дрехите му бяха в прахуляк. Видях и по какъв начин Калин се изнесе небрежно. Има видеозапис, на който може да се види всичко”, съобщи М. Манова.

Директорът на Спешен център – Кюстендил доктор Албена Рапатинска съобщи: “Питали сте доктор Б. Полянов за някакъв случай на побой в моя Спешен център в Дупница. Това са злословия, разнасяни от някои. Шофьорът дано се жалва по всички институции, няма очевидци на подобен случай в моя Спешен център. Шофьорът, който се жалва, че е обичай, ще го санкционира, че е напуснал работното си място”, съобщи доктор Албена Рапатинска.

Репортерска инспекция откри, че Иван Младенов е подал тъжба в районно управление (на МВР) – Дупница и че за случая е известена и Районна прокуратура – Дупница.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР