Шофьор на камион прегази 6-годишно момченце в Ришкия проход, който

...
Шофьор на камион прегази 6-годишно момченце в Ришкия проход, който
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Линчуване край пътя

Шофьор на камион прегази 6-годишно момченце в Ришкия проход, който е една от най-натоварените артерии през Стара планина. 57-годишният мъж получи присъда на място. И тя бе смъртна.

Освен своите територии, Украйна освобождава и съветски бойци - 24 000 бойци от армията на агресора са подали молби да се предадат непринудено.

Охранителят Георги, който е упрекван за жестокото нахлуване с макетно ножче над Дебора Михайлова, остава в ареста. Свидетели настояват, че са го забелязали на мястото на престъплението.

Политическо решение за Крим е допустимо и желано. Това разгласи украинският президент Володимир Зеленски. Според него е допустимо по кротичък път да се наложи демилитаризацията на полуострова, когато украинците доближат границите му.

" Като родител постоянно боли ", по този начин Симеон Сакскобургготски коментира за пръв път случая, при който щерка му бе арестувана в Боровец с висок промил алкохол, откакто се блъсна на паркинг и опита да избяга. Вижте какво сподели още някогашният министър председател в долния линк.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР