Шофьор на камион, помел жена на пешеходна пътека във Врачанско,

...
Шофьор на камион, помел жена на пешеходна пътека във Врачанско,
Коментари Харесай

Шофьор на камион помете жена на пешеходна пътека пред болница във Врачанско

Шофьор на камион, помел жена на пешеходна пътека във Врачанско, бе изправен на подсъдимата пейка, научи организация BulNews.
Кървавата злополука станала на 6 февруари тази година в Оряхово. Около 16 часа М.Г. бил паркирал зърновоз на компания в Мизия пред входа на филиала на незабавната здравна помощ в крайдунавския град. Камионът бил спрян в региона на автоспирката в най-ляво на пътното платно против посоката на придвижване. След като си приключил работата, М.Г. се качил в огромната машина и направил неразрешен противоположен завой, с цел да продължи по пътя си. В това време по пешеходната пътека до камиона прекосявала жена, водачът не я видял и безусловно я помел с тежката машина.
От удара дамата паднала на асфалта и си счупила ръката. Шофьорът видял какво е направил и бързо слязъл от камиона, с цел да помогне на потърпевшата. След като й оказал помощ да се свести и да стане я закарал в болничното заведение в Плевен, където да получи съответна здравна помощ.
Преди дни М.Г. се призна за отговорен за пътния случай и подписа съглашение с магистратите от районния съд в Оряхово. Той бе осъден с условна присъда от 3 месеца отнемане от независимост, а шофьорската му брошура бе отнета за период от 5 месеца. Освен това мъжът ще би трябвало да заплати и разноските по делото в размер на 915 лв..
Определението на съда е дефинитивно, не предстои на обжалване и има последствията на влезнала в действие присъда.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР