Шофьор на автобус от градския транспорт в Стара Загора е

...
Шофьор на автобус от градския транспорт в Стара Загора е
Коментари Харесай

Пътничка към шофьор: Много ли беше важен разговора ви? СНИМКА

Шофьор на рейс от градския превоз в Стара Загора е сниман да приказва по телефона си. Действието е станало по време на ръководство на транспортното средство, дружно с пасажери в него. Жена е снимала лидера и попита: „ Много ли беше значим диалога ви? По-важен от пасажерите в рейса?. “

Снимки бяха споделени в обществената мрежа. Според коментиращи това се случва непрекъснато на множеството водачи. Голяма част не видяха неправда, до момента в който други повдигнаха тематиката за повече надзор.

„ Обръщам се към водача на рейс СТ 7380 Вербовъчна разработка, който през днешния ден се движи по линия 13:

Г-не, доста ли беше значим диалога ви? По-важен от пасажерите в рейса? От спирка Верея до Зора вие не свалихте телефона от ухото си. То не беше ремонт, то не беше злословия, най-после и до Гърция стигнахте да ядете не знам какво.... Как не се усетихте, че не сте самичък в рейса? Вие несъмнено сте над закона, трепете се щом желаете... Ама в случай че желаете да работите като водач на рейс спазвайте законите!, “ Антоанета Желева. 

„ Голямата част от водачите са по този начин. Липсата на контролни органи води до това, “ разяснява мъж.

„ А тази чалга, дето я пускат по радиото, че и сръбски измекярски поп фолк! Да не приказваме за кофите с парцали, “ написа различен.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР