Шофьор катастрофира на остров Уаит, докато се опитваше да изхвърли

...
Шофьор катастрофира на остров Уаит, докато се опитваше да изхвърли
Коментари Харесай

Шофьор потроши колата си заради паяк

Шофьор катастрофира на остров Уаит, до момента в който се опитваше да изхвърли паяк от автомобила. За случая заяви локалната полицейска работа, която разгласява и фотоси на ударената кола.
Докато се борил с паяка, водачът се блъснал в бордюр, от който колата му подскочила и се е врязала в дирек сред двата платна. Човекът зад кормилото е получил леки пострадвания, само че автомобилът му е потърпевш много съществено и надали ще може да бъде поправен.
 Властите откриха шест тела на остров Уаит при рискована задача Властите откриха шест тела на остров Уаит при рискована задача
Шест тела бяха открити на новозеландския остров, където по-рано през седмицата имаше вулканично изригване, заяви " Ройтерс ", представен о...
От локалната полиция посъветваха водачите да бъдат деликатни, защото „ по това време на сезона на пътя има много отвличащи вниманието фактори “. Органите на реда на остров Уаит бяха въвлечени и в различен необикновен случай, откакто откриха и обезвредиха бомба от Втората международна война наоколо до едно от пътищата.


Докато служителите на реда си вършеха работа по обезопасяване на региона два козела взеха решение да се настанят върху патрулната кола, където прекараха известно време за атракция на присъстващите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР