Шофьор е заплашил с нож инфлуенсъра Мартин Пенчев, съобщи самият

...
Шофьор е заплашил с нож инфлуенсъра Мартин Пенчев, съобщи самият
Коментари Харесай

Бургаски инфлуенсър и кандидат-общинар преживя страшен кошмар на пътя

Шофьор е заплашил с нож инфлуенсъра Мартин Пенчев, заяви самият той във Facebook. Инцидентът е станал преди часове, а повода била спор при изпреварване, за който Пенчев нямал никаква виновност, написа "Флагман ", базирайки се на потърпевшия.

„ Скарахме или по-точно недоразбрахме при изпреварване от негова страна. Човекът бе очевидно раздразнителен. Препречи ми платното, слезе от колата с нож в ръка. Попитах го: „ На кому е нужно! “ Продължих без да слизам от моя автомобил. На влизане в Бургас още веднъж се опита да ме спре, само че имаше патрул. Сигнализирах им да го спрат и да поговорим “, описа Мартин Пенчев.

Според изказванията му, след къс диалог той и водачът, който го е заплашвал, си стиснали ръцете. Пенчев му обяснил, че не е въоръжен и в никакъв случай не би употребявал оръжие, в случай че животът на детето му не бъде заплашен.

„ Научете се да отстъпвате, когато сте афектирани. Мислете и бройте до 20, тъй като белите стават всеки един момент, а животът не е момент, не е игра и няма рестарт “, метафизичен поучава Мартин Пенчев, който наподобява е претърпял същински катарзис.

Никой не може да отхвърли благотворителните акции, в които той е взел участие, само че общопризнат е фактът, че до неотдавна той бе със раздразним темперамент. Днес той наподобява доста помъдрял.

Дали поради влизането си в политиката (Мартин Пенчев е претендент за общински консултант, б.а.), или поради друго трагично житейско събитие, само че Пенчев постъпва по-зряло отвсякога.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР