Шофьор е загинал при катастрофа на пътя между Попово и

...
Шофьор е загинал при катастрофа на пътя между Попово и
Коментари Харесай

Една жертва в тежка катастрофа на пътя между Бяла и Попово

Шофьор е умрял при злополука на пътя сред Попово и Бяла , оповестяват от ОД на Министерство на вътрешните работи в Търговище. Временно пътят е затворен в сектора Попово - Бяла, оповестиха и от Агенция " Пътна инфраструктура ". Движението е лимитирано за всички типове моторни транспортни средства.

Сигналът е получен на тел. 112 довечера към 19:30 ч., предава организация " Фокус ". Съобщено е за настъпило тежко пътнотранспортно произшествие. Пътният случай е станал на към 2 км преди град Попово в посока Бяла. Сблъскали са се товарен и лек автомобил, движили се в противоположни направления. Към мястото на случая навреме са били ориентирани коли на РУП - Попово, екип на РСПБЗН - Попово и екип на " Спешна помощ ".

По предварителна информация лидерът на лекия автомобил е умрял, а лидерът на другия автомобил е откаран за обзор в МБАЛ - Търговище. Товарният автомобил се е преобърнал на пътното платно и е разсипал товара си от царевично зърно.

Създадена е краткотрайна организация на придвижване, като все още се предлага обходен маршрут единствено за леките коли, пътуващи в този сектор. Тези, които пътуват в посока от Бяла към Попово, краткотрайно се пренасочват по маршрут: с. Водица - с. Цар Асен - с. Голямо Градище - гр. Опака - гр. Попово. Пътуващите в посока от Попово към Бяла леки коли се пренасочват през с. Гагово - гр. Опака - с. Голямо Градище. - с. Цар Асен - с. Водица, след което се включват във второкласния път.

В момента се прави оглед на местопроизшествието. От полицията молят към водачите на моторни транспортни средства да карат с нараснало внимание и съобразена с пътните условия скорост.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР